psychosociale risico-analyse en adviesvorming

We weten allemaal dat een bedrijf geen statische structuur is maar werkt met en voor mensen…

We zijn er ons terdege van bewust: medewerkers die zich helemaal goed voelen in de organisatie werken efficiënter en zijn productiever.  Er is minder ziekteverzuim en de kans op burn-out verkleint.

Als werkgever is het daarom zinvol om te investeren in een geïntegreerde aanpak rond psychosociale risico’s met aandacht voor de preventie, de risicobeheersing en verbeteren van risicofactoren.

Wij, bij Healtium, helpen en ondersteunen werkgevers bij de analyse van de “gezondheid” van de werkomgeving.  Hoe lopen de interne communicatielijnen? Zijn verwachtingen naar medewerkers voldoende duidelijk? Is er een goeie taakverdeling? Zijn er opleidingsmogelijkheden? Is er emotionele belasting bij de uitvoering van taken? Wat zijn de heersende groepsprocessen? Hoe zit het met de interpersoonlijke relaties op de werkvloer? Wat zijn de arbeidsomstandigheden?

Allemaal vragen die wij graag voor werkgevers beantwoorden via onze testing.  Na analyse van de gegevens adviseren wij werkgevers hoe ze eventuele risico’s kunnen gaan aanpakken ter preventie.

Is uw interesse gewekt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen!