Aanbod

×

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/u26110p63766/domains/healtium.be/public_html/includes/file.phar.inc).

Advies, coaching, analyse en opleiding

Bij Healtium willen we mensen ondersteuning bieden in hun zoektocht naar evenwicht en een optimale verhouding tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid. Want een gezonde geest in een gezond lichaam geldt meer dan ooit.

Individuele begeleiding

Door stress, spanningen, … raak je uit balans en verzand je in een situatie waarbij je je onbehaaglijk voelt en prikkelbaar bent. Je lichaam reageert door onverklaarbare vermoeidheid en spierpijn. De experten van Healtium stippelen na een intakegesprek een persoonlijk traject met je uit, aangepast aan je lichamelijke en geestelijke noden. We hanteren hiervoor enkel wetenschappelijk onderbouwde therapieën.

Workshops

Voor wie meer wil weten over chronische klachten, stressbehandelingen, EHBO en andere gezondheidsthema's, organiseert Healtium workshops. Wij bieden je wetenschappelijk onderbouwde informatie van gezondheidsexperts.

Opleidingen op maat

Voor bedrijven en organisaties bieden we een specifiek programma aan rond gezondheid op het werk, zoals bedrijfshulpverlening, gezonde voeding en ergonomie. Onze experts geven ook opleidingen op maat van de behoefte van je bedrijf, school of vereniging. 

Poolse vertalingen

De Poolse taal is niet makkelijk. Bedrijven die zaken doen met Polen, hebben dan ook nood aan een goede vertaling. Teresa is beëdigd vertaler tolk Pools/Nederlands en helpt bedrijven en personen met het vertalen van de nodige documenten. Ook het tolken van opleidingen kan via haar gebeuren

Mental Health First Aid

Mentale gezondheid maakt een belangrijk deel uit van het welzijn van een persoon. Cijfers tonen aan dat psychische problematieken stijgen. Daarom heeft Healtium een module ontwikkeld voor leidinggevenden en particulieren om tijdig psychische problemen te ontdekken bij werknemers en gepaste eerste hulp aan te bieden

Hygiënebuddy

Voor instellingen en organisaties is het niet steeds makkelijk om mee te zijn met de richtlijnen ivm hygiëne. Het opvolgen en instrueren van personeel vraagt veel tijd en inzet. Daarom leidt Healtium hygiënebuddy's op die een belangrijke schakel zijn in heel uw preventiemaatregelen en toepassingen.

Contacteer ons

Wens je meer informatie over ons aanbod of heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons dan vandaag nog!

014 70 58 07
0476 23 49 76
info@healtium.be

Onze partners

Healthy People, Good Business

Bij Healtium geloven we dat gezonde medewerkers het succes van een bedrijf kunnen bepalen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is vandaag heel actueel. De gespecialiseerde zorgverleners van Healtium weten dit, en bieden zowel aan bedrijven als particulieren begeleiding op maat aan in de zoektocht naar een optimale gezondheid.

Meer info →

Volg ons op Facebook