Hartcoherentietraining

Gecontroleerd hartritme

Als je lang blootstaat aan stress, kan je hartritmevariabiliteit verstoord raken. Het ritme van je hart wordt beïnvloed door je ademhaling en bloeddruk, maar ook door gevoelens zoals stress. Als je hartritmecoherentie verstoord is, krijg je last van lichamelijke klachten, zoals spierpijn, chronische vermoeidheid, slapeloosheid.

individuele begeleiding

Healtium begeleidt mensen doorheen een moeilijke periode van stress en onbehagen. Je hartritmevariabiliteit terug onder controle krijgen, is een van de manieren waarop wij lichamelijke klachten helpen verminderen.

intakegesprek

Tijdens een eerste gesprek gaan we de oorsprong van je klachten na, aan de hand van een vragenlijst. Vanuit onze expertise maken we een beoordeling of we kunnen helpen. Indien niet, sturen we je altijd door naar een andere hulpverlener of arts! We handelen altijd in het belang van de patiënt. Vaak krijgen patiënten van hun huisarts het advies om bij Healtium aan te kloppen.

betrouwbare meting

Onze expert meet je hartritme met een biofeedapparaat. Dit toestel krijg je ook mee naar huis om te oefenen, in de loop van de therapie. Nadat we inzicht kregen in je hartritmevariabiliteit, gaan we samen aan de slag met ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

blijvend resultaat

Door de training vindt je lichaam opnieuw zijn balans, en zet je terug de stappen naar een evenwichtig leven. Je herkent sneller je stressoren en leert ze herkennen. Je lichaam geeft je tijdig signalen, en dankzij de training hoor je sneller de alarmbel. Kortom, dankzij de training bij Healtium krijg je resultaat op lange termijn.

Contacteer ons

Wens je meer informatie over ons aanbod of heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons dan vandaag nog!

014 70 58 07
0476 23 49 76
[email protected]

Onze partners

Healthy People, Good Business

Bij Healtium geloven we dat gezonde medewerkers het succes van een bedrijf kunnen bepalen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is vandaag heel actueel. De gespecialiseerde zorgverleners van Healtium weten dit, en bieden zowel aan bedrijven als particulieren begeleiding op maat aan in de zoektocht naar een optimale gezondheid.

Meer info →

Volg ons!

Facebook