Mindfulness

Mindfulness voor meer balans

Veel mensen vinden vandaag hun heil in mindfulness. Bij Healtium geloven we rotsvast dat mindfulness een uitweg kan bieden bij negatieve gedachten stress en onbehagen. Dankzij onze individuele, persoonlijke aanpak leren we jou om met de juiste technieken evenwicht te vinden.

milde blik op jezelf

Mindfulness is een soort meditatietechniek waarbij je met mildheid en vriendelijkheid naar jezelf, je gedachten en de wereld kijkt. Je leert je aandacht ook focussen op het hier en nu, en houdt je gedachten in de hand.

leren omgaan met stress

Mindfulness is een methode waarbij je beter leert omgaan met klachten. Je gedachten zullen je minder verlammen en stress veroorzaken. Je kijkt op een mildere, vriendelijke manier naar de dingen, en net dat heeft een uiterst heilzame werking op lichaam en geest.

beter leven

Dankzij de technieken die we tijdens de individuele mindfullness-sessies aanleren, krijgen stress en negatieve gedachten minder vat op je welzijn. Je krijgt je stressklachten onder controle en krijgt meer vrijheid in denken. Mindfulness is een waardevolle techniek in de strijd tegen burn-out.

Contacteer ons

Wens je meer informatie over ons aanbod of heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons dan vandaag nog!

014 70 58 07
0476 23 49 76
[email protected]

Onze partners

Healthy People, Good Business

Bij Healtium geloven we dat gezonde medewerkers het succes van een bedrijf kunnen bepalen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is vandaag heel actueel. De gespecialiseerde zorgverleners van Healtium weten dit, en bieden zowel aan bedrijven als particulieren begeleiding op maat aan in de zoektocht naar een optimale gezondheid.

Meer info →

Volg ons!

Facebook