Menu Sluiten

EHBO

EHBO

Eerste Hulp Bij Ongevallen

Het kan letterlijk iemands leven redden. Ook bij ongevallen, hartfalen, breuken en andere incidenten op of naast de werkvloer maak je een wezenlijk verschil als je weet wat te doen.

De freelance docenten van Healtium komen recht van de werkvloer als (spoed)verpleegkundige, en delen hun schat aan ervaring en kennis. De lessen worden afgestemd op de vragen en context van de cursisten. Er is altijd ruimte voor persoonlijke vragen en casussen.

Healtium-WebRes-20
Healtium-WebRes-24

Bedrijfshulpverlener 

Healtium is een erkend opleidingscentrum door de FOD WASO. Tijdens de tweedaagse basisopleiding leer je hoe je een slachtoffer moet benaderen, hoe je ongevallen moet behandelen en met zieke collega's omgaan.

Levensreddend handelen bij kinderen

Deze opleiding is erkend door Kind en Gezin is bedoeld voor mensen die onthaalouder willen worden. Een halve dag opleiding waar je leert hoe te reageren in noodsituaties, de reanimatie van het jonge kind en hoe om te gaan met levensgevaar van kinderen
Healtium-WebRes-25
Healtium-WebRes-112

EHBO voor ouders

In deze workshop van 2u leer je hoe je moet reageren in noodsituaties en hoe je huis, tuin en keukenongevallen moet behandelen. Een must voor elke ouder.

CPR

Iedereen zou moeten kunnen reanimeren! In deze opleiding krijg je heel praktisch uitgelegd hoe je volgens de nieuwste richtlijnen moet reanimeren. Verpleegkundigen moeten deze opleiding jaarlijks volgen.

Healtium-WebRes-132