Hygiënebuddy

×

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/u26110p63766/domains/healtium.be/public_html/includes/file.phar.inc).

Hygiëne is de laatste tijd enorm belangrijk geworden in verschillende organisaties. De Covid periode doet ons er aan herinneren dat bepaalde maatregelen echt wel belangrijk zijn om besmettingen te voorkomen.
Als organisatie moeten we dan ook meer en meer aandacht schenken aan dit aspect. Daarom bieden de experten van Healtium de opleiding tot "hygiënebuddy"aan.
Dit is een dagopleiding waarin we de buddy's opleiden tot deskundigen die in uw organisatie de medewerkers kunnen instrueren, risico's kunnen opsporen en mee nadenken over gans uw hygiëneplan.

De doelgroepen voor deze opleiding zijn vooral: woon en zorgcentra, instellingen, preventie-adviseurs.
De inhoud van de dagopleiding bestaat uit: basishygiëne, basis microbiologie en coachende communicatie.

Voor verdere info, neem gerust contact op met ons.

Contacteer ons

Wens je meer informatie over ons aanbod of heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons dan vandaag nog!

014 70 58 07
0476 23 49 76
info@healtium.be

Onze partners

Healthy People, Good Business

Bij Healtium geloven we dat gezonde medewerkers het succes van een bedrijf kunnen bepalen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is vandaag heel actueel. De gespecialiseerde zorgverleners van Healtium weten dit, en bieden zowel aan bedrijven als particulieren begeleiding op maat aan in de zoektocht naar een optimale gezondheid.

Meer info →

Volg ons op Facebook