Over ons

Ons verhaal

Healtium is een opleidingscentrum dat bedrijven, instellingen en personen naar een optimale werkgezondheid wil brengen. Zowel op psychosociaal, somatisch en organisatorisch vlak. Vanuit ons engagement stellen we onze expertise ten dienste van werkgevers en werknemers. Bij Healtium geloven we rotsvast dat een optimale gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, de sleutel is tot een evenwichtige werk- en privésituatie. Gezonde medewerkers bepalen mee het succes van een bedrijf.

Het team van Healtium

Ons team is een collectief van gespecialiseerde hulpverleners die hun ervaringen ter beschikking stellen voor meer welzijn op het werk en thuis. Een gezonde geest in een gezond lichaam is vandaag meer dan ooit actueel. Ook bij Healtium weten we dit, en bieden we een divers aanbod op maat van particulier, bedrijf of non-profitorganisatie.

Ons team is een collectief van gespecialiseerde hulpverleners die hun ervaringen ter beschikking stellen
voor meer welzijn op het werk en thuis.

 • Koen Maes

  Zaakvoerder en docent
 • Liesbeth Verdonck

  Preventieadviseur
 • Kim Exelmans

  Coach
 • Tom Laurijssen

  Docent
 • Teresa Sudujko

  Back-office en Poolse vertalingen
 • Jeroen Van Hove

  Opleidingen EHBO

Contacteer ons

Wens je meer informatie over ons aanbod of heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons dan vandaag nog!

014 70 58 07
0476 23 49 76
info@healtium.be

Onze partners

Healthy People, Good Business

Bij Healtium geloven we dat gezonde medewerkers het succes van een bedrijf kunnen bepalen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is vandaag heel actueel. De gespecialiseerde zorgverleners van Healtium weten dit, en bieden zowel aan bedrijven als particulieren begeleiding op maat aan in de zoektocht naar een optimale gezondheid.

Meer info →

Volg ons!

Facebook