Menu Sluiten

Over ons

Over ons

Ons verhaal, missie en visie

In een ideale wereld vol kennis en inzichten over gezondheid en welzijn, kan iedereen op een passende manier helpen en geholpen worden. Zo kan iedereen vol vertrouwen anderen helpen, troosten of raadgeven.

Missie: Als een opleidingscentrum gespecialiseerd in gezondheid, welzijn en veiligheid, bieden we wetenschappelijk onderbouwde opleidingen aan bedrijven, organisaties en individuen. Onze missie is om kennis en ervaring te delen, zodat mensen met vertrouwen kunnen leren en handelen, en zo een wezenlijk verschil kunnen maken voor anderen.” 

Visie: Onze visie is om een toonaangevend opleidingscentrum te zijn dat erkend wordt voor zijn bijdrage aan een zorgzame en warmhartige samenleving. We streven ernaar om mensen te versterken in hun kennis en handelen door middel van onze cursussen, die altijd actueel, realistisch en relevant zijn. We zien een toekomst waarin iedereen, ongeacht hun achtergrond of taal, toegang heeft tot kwalitatieve opleidingen en zo hun steentje kan bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van anderen.

Healtium-WebRes-210
Healtium-WebRes-216

Onze kapitein

Healtium is het geesteskind van Koen Maes. Hij is Master in de Verpleeg- en Vroedkunde en docent, en heeft jarenlange ervaring als verpleegkundige op onder andere de dienst Spoedgevallen in het ziekenhuis van Geel. Hij richtte Healtium op om de kennis van verpleegkundigen breder door te kunnen geven, zodat iedereen zijn steentje kan bijdragen in een zorgende en barmhartige samenleving.

Door les te geven, versterk je mensen in hun kennis en hun handelen. Daar vind ik mijn vreugde in: te zien hoe mensen zelf aan de slag kunnen met de kennis die je als docent aanreikte

“Healtium staat voor heldere cursussen, de juiste docent op de juiste plaats en een schat aan praktische informatie.”

Ons team

Ons team is een collectief van gespecialiseerde hulpverleners die hun ervaringen willen delen met anderen. De freelance docenten komen recht van de werkvloer voor de klas staan. Zo blijven de lessen fris, realistisch en actueel.

Healtium-WebRes-217

Koen Maes

Oprichter en bestuurder

BelRAI-expert

Healtium-WebRes-211

Teresa Sudujko

Bestuurder, Preventie-adviseur en
Poolse opleidingen

Jeroen

Jeroen Van Hove

Docent EHBO

Docent crisisbeheersing

David

David Depressemier

BelRAI-expert

charlotte libbrecht

Charlotte Libbrecht

BelRAI-expert

Healtium-WebRes-221

Michael Loots

Docent MHFA