referenties

anz-logo
logo-de-coninck
sanofi1454930533
logo_be-consult_hoge_resolutie_png_0
bosal

 

 

 

 

 

ANZ-GEEL Bvba een positieve audit gekregen van Healtium.

anz-healtium

ANZ-GEEL is reeds verscheidene jaren een gevestigde waarde als bank- en verzekeringskantoor. Martine Nijs, zaakvoerster “We wilden graag weten hoe tevreden onze medewerkers zijn op het werk en hoe zij erin slagen om in drukke tijden hun werk en privéleven te combineren.  Omdat we door de overheid verplicht worden een welzijnsplan op te maken, hebben we beroep gedaan op Healtium om dit samen met ons te doen”.

Uit de testen kwam ANZ-Geel naar voor als een jonge dynamische onderneming waar veel aandacht gaat naar “wellbeing” van de medewerker. De medewerkers zijn zeer tevreden over het management. Ook kwamen er enkele werkpunten naar voor:  Zo kan je bij een bezoek aan ANZ-Geel merken dat er een duidelijkere opdeling gemaakt is in het bank- en het verzekeringsgedeelte. Er zijn enkele bijkomende medewerkers aangetrokken en er werd een duidelijke taakomschrijving doorgevoerd. Door aandacht te schenken aan de gezondheid van je medewerkers, op zowel psychisch als somatisch niveau, zorg je voor meer tevredenheid en betrokkenheid. Hierdoor zal de productiviteit en efficiëntie van het bedrijf toenemen.

www.anz-geel.be

 


Sanofi Belgium, opleiding bedrijfshulpverlening en workshops stress en welzijn

Sanofi Belgium, het vroeger gekende Genzyme, is een internationale speler binnen de farmaceutische industrie. Tijdens de jaarlijkse EHS-week is Healtium een gevraagde partner. Tijdens deze EHS-week in 2015 zorgden we voor 3 colleges ivm gezonde voeding, ehbo bij kinderen, hoe omgaan met verhoogde stress.

Healtium mocht in 2016 ook ongeveer een 50-tal bedrijfshulpverleners bijscholen en gaf er ook de basisopleiding bedrijfshulpverleners aan 12 nieuwe gemotiveerde medewerkers

www.sanofigenzyme.be

 


Bosal ECS, opleiding bedrijfshulpverlening, psychosociale audit person-environment fit

Bosal ECS is een internationaal bedrijf dat gekend is voor automotive. Ze doen onderzoek naar uitlaten van auto’s en andere emissie controle systemen. Na enkele reorganisaties en herstructureringen is Bosal ECS terug een groeiend bedrijf dat aandacht geeft aan het welzijn van hun medewerkers.

Zo is Healtium al sinds enkele jaren hun partner om opleiding te komen geven in het kader van bedrijfshulpverlening. We hebben een 9-tal medewerkers mogen opleiden en zorgen voor hun jaarlijkse bijscholingen.

Ook  heeft Healtium het vertrouwen gekregen om een psychosociale audit te voeren. De vernieuwde HR-afdeling is zich bewust van de meerwaarde van een doorlichting en wilt hier ook rekening mee houden om verbetertrajecten op te stellen.

www.bosal.com


BE-consult, opleidingspartner 

Healtium is partner van het opleidingscentrum BE-consult. Samen met hen bieden we vooral de erkende opleiding bedrijfshulpverlening aan. BE-consult is vooral gekend voor zijn VCA-opleidingen en allerhande opleidingen voor de bouwsector.

www.be-consult.be


De Coninck M&O, opleidingspartner

Healtium is partner van het opleidingscentrum De Coninck M&O. Samen met hen bieden we vooral de erkende opleiding bedrijfshulpverlening aan en nemen deel aan de vakbekwaamheidsopleidingen voor vrachtwagenchauffeurs. De Coninck M&O is vooral gekend binnen de transportsector en biedt vele opleidingen aan van hoogtewerker tot veiligheidsopleidingen

www.deconinck-opleidingen.be